Épületfóliázás

Lakásunk, házunk és irodánk üvegfelületeinek hővédő épületfóliázása komfortosabbá teszi mindennapjainkat. Kínálatunkban megtalálhatóak a teljesen világos hővédő fóliák (pl. nappalira) és a sötétebb tónusú hővédő-fényvédő üvegfóliák is (pl. irodára). Ügyfeleinknek segítünk eldönteni, hogy melyik fólia lenne a legalkalmasabb az általuk meghatározott üvegfelület hővédelmére esetleg fényvédelmére.

Vannak reflektív (tükrös) fóliák és neutrális (nem tükröző) hővédő fóliák, továbbá beltéri és kültéri változatú fóliák.

Igazán hatékony hővédelmet inkább a reflektív fóliákkal érhetünk el, mivel ezek az üvegfóliák a napfény és hő nagy részét visszatükrözik, reflektálják, ezáltal kellemes hőmérséklet érhető el lakásunkban, irodánkban.

Sokszor találkozunk a következő kérdéssel: kültéri vagy beltéri hővédő fólia?

Mindkét épületfólia csoportnak van előnye és hátránya is:

Az  épületfóliázás esetén a kültéri fóliák egy fokkal hatékonyabbak a beltéri fóliáknál, ugyanis a hőt direkt tükrözik vissza, nem az üvegfelületen keresztül, mint a beltéri fóliák. Viszont a kültéri fóliák élettartama jóval rövidebb egy beltéri fóliához képest, mivel éri eső, hó, por, jég és még sok természeti hatás ami rövidíti a fólia élettartamát.

Általában a kültéri fóliákra 3-4-5 év garanciát vállalunk, míg a beltéri fóliákra 10 év garancia vonatkozik. A beltéri fóliák élettartama leggyakrabban eléri a 20 évet is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen árajánlatot a kapcsolatfelvétel menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Akcióink, illetve további munkáink a Facebook, valamint Instagram oldalakon elérhetőek.