Skyfol HP

Klasszikus színezett-fémezett fóliasorozat jó hővédelemmel

A SkyFol HP autófólia sorozat a legfejlettebb pigmentekkel gyártott amerikai termék, Virginiából. Hosszú távon is megbízhatóan teljesít, nem kell attól tartania, hogy belilul, vagy leválik akár évek múltán a felületről.

Garancia: élettartam

Fényáteresztés: 5,15,20,30,35,50%

Skyfol HP PRO

Erős hővédő fóliasorozat tartós színezéssel, a legjobb ár-érték arányban

Tartós színezés

A SkyFol HP Pro sorozat már az alap poliészter gyártása során megkapja a színezést, nem utólag kerül színezésre. Ez egyrészt nagyon homogén és tartós színezést tesz lehetővé, másrészt költséghatékony, mivel egy gyártási folyamatban megtörténik két művelet. Más gyártók alapanyagként vásárolják a poliésztert, majd külsőleg színezik. A SkyFol HP Pro sorozat gyártója maga gyártja az alap poliésztert is, így szerkezetileg tud színezni.

Garancia: élettartam

Fényáteresztés: 5,15,20,35%

Skyfol NT

Pémium minőség, prémium hővédelem, tartós szerkezet, kiváló megjelenés

Egy életre, az USA-ból

Az oldószereknek ellenálló, szén alapú színezés tökéletesen ellenáll az elváltozásnak, így fakulás a SkyFol NT autófólia sorozat esetében biztosan nem lép fel, még csekély mértékben sem. A SkyFol NT autófólia sorozat a legfejlettebb gyártástechnológiával készült amerikai termék, Virginiából.

Garancia: élettartam

Fényáteresztés: 5,20,35,50,70,85%

Skyfol NT PRO

Az iparban létező legerősebb hővédő fólia, prémium megjelenéssel

Egy életre, Japánból…

A SkyFol NT PRO autófóliában alkalmazott technológiát ennek a sorozatnak a gyártója a japán Lintec dolgozta ki. Bár sok gyártó alkalmazza ezt a megoldást, az eredetit mégsem sikerült felülmúlni, így a SkyFol továbbra is az eredeti megoldást szállítja. Természetesen az NT PRO autófólia sorozat is tagja a SkyFol Élettartam Garancia programnak.

Garancia: élettartam

Fényáteresztés: 20,30,70,90%